Anotace: a závislá... když mi v uších pekelný zvony zní *-_-*
aha, takže spíše obecní problém. no tj tím, že jsem to tk zužovala. zase jsem to četla. dobré. cítím na sobě ledový dech těchto nocí.
05.01.2010 19:50:00 | tvoje líčko. ale můj ďolíček
pravda je taková, že když jsem tuto báseň psala, na něj jsem nemyslela...
už ani nevím na co... asi na tu tíseň... co nemá konkrétní jméno a na ženy, které skrývají pod svetry a kalhotami modřiny nebo podlitiny...
05.12.2009 16:10:00 | Mrs.Inspiration
tak jsem ji četla znovu a dokonce v ní chvíli viděla i odraz tvýho táty, co nechce uhnout ani o píď, i ve své hřmotné velikosti nezničitelných zásad...
20.11.2009 14:56:00 | tvoje líčko. ale můj ďolíček