Každý den je pro ženu sváteční:)Já muž přicházím přinést pusy a něžná lahodná pohlazení.To aby jsi věděla,že Tě tu někod strašně MOC obdivuje!
27.04.2010 04:25:00 | Kajaro
Ahojky, Možná se sem vrátíš a nahlédneš. Dnes máš svátek...
Potěšit bych chtěl tvou duši,
hned jak začne tento den,
i když nemám náruč růží,
které bych ti dáti chtěl.
Sluníčko já z rána prosím,
ať se s tebou usmívá,
mírný vánek za mě hladí,
k tvému svátku co dneska máš.
Na obláčku nech se houpat,
prožij ten den v pohodě,
já v duchu zvedám sklenku vína,
políbení posílám tu ve slově.
Ahojky Bobi
20.01.2010 06:13:00 | bobi bobie