knihy

knihy

Anotace: co se mi honí hlavou večer,když nemůžu spát

Probouzím se v prázdnotě dní,
kolem mne krouží podvody a klamy,
nemám ráda tuhle dobu,lidi v ní
a tak často sedám nad knihami.
Můj mozek saje moudrost vět,
aspoň krátké chvíle zapomnění,
myšlenky lze ale těžko rozvíjet,
když pro ně nikdo nemá pochopení.
Být nebo nebýt je poslední můj hit,
kladu si často tuhle otázku,
odpověď však v žádné knize není.
Kdo mi přiřkl všechny moje hloupé spády,
všem mým řečem můžete se smát,
nemějte strach, jsem ještě pořád tady
a netěšte se, já nechci utíkat.
Autor sarfek, 01.11.2009
Přečteno 237x
Tipy 2
Poslední tipující: susana načeva
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dobré,moc dobré.Vítej na literáckém obláčku mezi anděli!

24.01.2010 22:50:00 | susana načeva

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí