když si ostříhám nehty
ticho, mlčím................
nad čím přemýšlím?
vše mě svrbí
štípe mě patro
spouští se mi rýma
chci ničit, zatínám zuby................
mohu psát jen dvěma prsty
ruce mám zaťaté v pěsti
v křeči
vše mě svrbí, potřebuju kýchat
spouští se mi rýma a štípe mě patro
pokouší se o mě něco
co nejde nazvat
tlačí mě lokty
chci ničit
ale píšu
Komentáře (1)
Komentujících (1)