Anotace: dušičková, dnes je svátek všech svatých, díky za jejich dar lásky a milosrdenství, díky za jejich pomoc na našich cestách...
Sbírka: Poděkování mým předkům
Krásná básnička ... Tvé láskyplné srdíčko je též krásné ... kéž by více lidí v tomto světě chodilo v lásce s láskou ...
04.11.2009 12:01:00 | toužím.jít.dál
Krásná dušičková ST - bojím se, že v téhle době pomoc všech svatých budeme potřebovat - jako ve svatováclavského chorálu: "Všichni svatí, za nás proste, zahynouti nám nedejte"
01.11.2009 23:26:00 | Markéta Hl.