...řádky se jen mihotají, srdce blahem taje, šumění vln neutichá, duše si jen hraje... Měj rád :-))
03.11.2009 12:20:00 | strawbery
..nemíníš to anotovat,
zůstaň dále se svým snem
...nemíním to komentovat,
máchni trojzubcem...
:o)
Jiří senior
03.11.2009 11:22:00 | j.c.
králi
muži
Poseidone
vlna tvá zametá
smítka v duši mé
voním,kvetu sametem
den ze dne
pro Tebe
fialka,mařinka,kopretina
nevinná
i vinná
z radosti peří draní
vítání
roztávání...hledání
i usínání...
ST
01.11.2009 21:36:00 | Mbonita