Bude líp
Anotace: Povzbuzení, i když malé, pro všechny, co se necítí moc dobře.
Když ti život strhne masku,
když směje se ti do očí.
Když stále marně hledáš lásku.
Když srdce smutkem klokočí.
V očích pálí voda slaná,
v srdci plamen zhasíná.
Chytá se nitky pod myšlenkou lana,
kdo pomalu umírá.
Nevěš hlavu, neboj se, utři slzy, zase vstaň,
životem zas budeš kráčet brzy dlaní v dlaň.
Přečteno 342x
Tipy 31
Poslední tipující: Holis, Kars, Íá, Bíša, Boudicca, labuť, nejsembásník, Soledad, Petbab, danav, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)