Hříšná čokoláda
Jsem čokoládová květina
co vykvetla ti v ústech
a na tvé krásné tváři
vykouzlila úsměv
Na rtech trochu skořice
asi se dere ven
když dýchám jí skrz plíce
a ona voní všude kolem
Je to trochu sladké
a tak přidáme špetku chilli
protože vášně není nikdy dost
abychom se nenudili
Perfektní zrání
a načasování krásné
nevinné objímání
..ať už někdo zhasne!
Přečteno 355x
Tipy 16
Poslední tipující: brooklyn, Bíša, blue, enigman, labuť, Psavec, hašlerka, Květka Š., Mbonita, Matty09, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)