Strádání lásky
26.-27.1.2000
Strádání lásky
Velký
problém mám
a ten
že lásku postrádám
velký štěstí
má ten
kdo láskou
nestrádá
já
tu smůlu mám
proto jsem
pořád sám
kdepak Ty
lásko jsi
jak dlouho
Tě ještě
hledat mám
Přečteno 281x
Tipy 4
Poslední tipující: carodejka, Hazentla
Komentáře (1)
Komentujících (1)