Taky je nám tady krásně
naše modrá planeta
hojí rány
bebí fouká
posílá nás do světa
my jsme tady tůze rádi
ranní pozdní hodina
oranžovomodří kamarádi
velká -malá rodina...
Jsem moc ráda že jsi tady s námi ...
15.11.2009 23:15:00 | Nút
to oč tu běží
nahradíš tipem stěží
zde nejsi nikdy sám
za báseň ti eSTé dám!
02.11.2009 10:09:00 | hašlerka