Z č o k o l á d y
Hlava se mi z tebe točí
máš hezkou tvář
a krásné oči
-jako z čokolády-
Máš pěkný hlas
který mi ladí
a sametový vlas
-jako z čokolády-
Není nic co by to ještě chtělo
kámoška by řekla 'Ten je sweeet'
a to tvoje tělo
-jako z čokolády-
Pohledem jsi mě hlídal
objímal vřele
a když jsi mě líbal
bylo to.. jako z č o k o l á d y
Přečteno 357x
Tipy 25
Poslední tipující: PPetrushka, Stoneman, Bíša, Radek.oslov.Šafárik, Kristine Clary-Aldringen, enigman, Matty09, Květka Š., hašlerka, labuť, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)