Přistižění
Dnes v noci jsem se přistihla
že při usínání
choulím ramena k sobě
abys mě mohl obejmout
ikdyž nikdo jako ty není
a tak mi nezbývá
nic než pouhopouhé
snění
Přečteno 346x
Tipy 5
Poslední tipující: Judita, Lioness, Květka Š., Agniezka
Komentáře (2)
Komentujících (2)