Přechod
Anotace: po časové odmlce...
pod spadané listí
ukrýváš své tělo
podzimních barev
oblékáš si šat
své obnažené tělo
necháš zajít v chlad
aby vůbec necítilo
jak důkladný jsi vrah
nad spadaným listím
povzdechne si čas
jak barevný šat
uťal krutý mráz
tu přišel zpátky včas
oděl obnažené tělo
v teplo změnil chlad
a rozezněl ptačí hlas
nad zetlelým
spadaným listím
Přečteno 378x
Tipy 22
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Emma Kulíková, NikitaNikaT., Sleepwalker, Bíša, WAYWARD, LeeF, Giginka, Káňátko, Psavec, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)