SURREALISTICKÁ
Hořící steak
pálivá pochoutka
růže z ledu
zimní romantika
divadlo bez herců
parodie na ticho
podzimní les
holata bez listů
smrt divokého kance
oslava mužů v zeleném
mrtvá labuť oplakávaná deštěm
žalostně neblahé téma
Přečteno 203x
Tipy 3
Poslední tipující: mademoiselle secret, Květka Š.
Komentáře (1)
Komentujících (1)