V čajovně
Voníš mi
po jablkách
a
skořici
/zase ta skořice
to snad protože mi její vůně
připomíná chvíle kdy jsem šťastná/
cítím tě z vlasů
z pěny do koupele
z horkého vína
a vánočního čaje
-----------------
voníš mi
po neřesti
vodní dýmky
tam v setmělé čajovně
dálkou
skrytou do dlaně
když zkoušela jsem to
poprvé
rozechvělá
pocitem že se to nemá
/představa ještě z přísných let/
voníš mi...........
......a chutnáš po tabáku....
Přečteno 284x
Tipy 38
Poslední tipující: slečna.závist, Churry, CORONATION, G.P., strawbery, Manon.H, Jana M., Bíša, Špáďa, Skywalker, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)