Tehdy
Když ještě zpívali ptáci,
když ještě tráva rostla vzhůru,
když ještě žili vojáci,
a lidé se oblékali do mundúrů.
Když ještě jezdili koňská spřežení,
když ještě padali sněhové vločky,
když ještě bylo slyšet troubení,
a dívky dbaly na holé nožky.
To tenkrát se věřilo na zázraky,
to tenkrát byly zlaté časy.
To tenkrát byly lidové návyky,
to tenkrát byly i jiné rasy.
To tenkrát mluvilo se více jazyky,
to tenkrát lidé měli řasy.
To tenkrát jsme mohli cítit dotyky,
to tenkrát byla Země, asi...
Přečteno 296x
Tipy 1
Poslední tipující: Duhová
Komentáře (0)