"Středa 28. 10. 2009"
Anotace: Všem lásku a úsměv z celého srdce přeji...
Zlatavý prášek padá k zemi,
černý prach zahalí tvář,
střídavě temné a světlé vjemy,
tváří se jak moudrý lhář.
Světlo mění se do tmy,
každým dnem častěji a více,
nyní neslyší němé prosby,
nechce vidět uplakané líce.
Středa sváteční nádech volna nemá,
bolavá, svázaná, cele uzamčena,
v nadávkách hledá slova láskyplná,
žalem od radosti plně odloučena.
Přečteno 268x
Tipy 18
Poslední tipující: carodejka, WAYWARD, Solitude, enigman, hašlerka, Psavec, Zefi, labuť, Simísek, Mbonita, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)