"Po středě..."
Anotace: ...smutek ať od vás odvane a jen radost se k vám dostane...
ON
Vzlyká, pláče víc než dítě,
jsou to ale slzy pravé?
Stále říká "miluji Tě",
vykoupení příliš drahé.
-----------------------------
ONA
Srdce přímo zastaví se,
žaludek se smutkem svírá,
z lítosti s nechutí přitulí se,
ač z té palby v krvi zmírá.
Přečteno 292x
Tipy 12
Poslední tipující: malá slečna, carodejka, strawbery, WAYWARD, Solitude, Paulín, Čoki, Květka Š., Haniéčka
Komentáře (2)
Komentujících (2)