Smích
Stala se věc jedna
která mě rozesmála
a já se
schovávám pod polštář
abych nevypadala
jako totální blázen
jako děsně šílená
když smíchy
se mi třesou ramena
usmívám se nevinně
usmívám se hříšnicky
mám rozšířené zorničky
jak po koupeli ve víně
Usmívám se
úsměvem šílence
který své naděje pne
někam do hloubi duše
šílená se zápalem nadšence
Tak neodcházej můj sne
Přečteno 385x
Tipy 7
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, j.c., Květka Š., enigman, Djinii, Boudicca
Komentáře (4)
Komentujících (4)