dušičková
Anotace: ...jako vždycky ...arytmicky / status quo
.
tak nevím... co se vlastně přeje
k nekulatým nenarozeninám
jestli dobře je že zle je
a že a jestli sám
hádám - mysl je prázdná nebo plná
stmívá se ti nebo dní
nasloucháš běsům nebo strunám
tvé můry - jsou půlnoční či polední?
/minulost/
aspoň zkolíbnout hlasem
když rukám blízkost chybí
a v těle horkomasém
pak chyby rodí sliby
co dříve vřelé bylo... prosto nároků
teď už jen mlčí... vytrvale... chladně
já byla bez míření odstřelena od boku
listopádně
.
Přečteno 338x
Tipy 32
Poslední tipující: Nergal, sýc, Skywalker, Maro Deives, piťura, Zpátky, Psavec, Jana M., JA.RO., Květka Š., ...
Komentáře (10)
Komentujících (10)