Doteky dnů
Anotace: ...jen ten kdo bloudí ...najde cestu ...
Hle
zde něco končí
a jiné začíná.
Koncentrovaná nostalgie.
Smutek
pocit a stav duše umě namixovaný
do dvou dnů hořících svíček
do dvou dnů vzpomínek.
Dříve či později
přijde loučení.
Ne nepodléhám
jen chci být připraven.
Jen ten kdo prožil pravou lásku
vnímá vše s nadhledem.
Přečteno 375x
Tipy 43
Poslední tipující: Judita, kouzelníček, Najlin, maliska, Quigleika, Bíša, Íá, Juraj Hrom, Churry, isisleo, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)