Když vymění Tě táta...
Když vymění Tě táta
za nové auto,
za novou lásku, za nový dům
a náhradního syna,
nebraň se slzám
a věř, že bude líp.
Jen nesmíš to vzdát
a možná pochopíš,
že je čas dozrát.
Když vymění Tě táta
za cokoli,
měj na paměti,
že život nekončí.
Jen donutil Tě dospět
o trochu dřív
a dojít o malý kousek dál...
Přečteno 323x
Tipy 24
Poslední tipující: Iv, Bíša, Churry, jedam, Psavec, Mbonita, enigman, Romana Šamanka Ladyloba, hašlerka, Levandule, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)