Cestou vlakem
Anotace: jen tak cestou vlakem
rok 2000
Cestou vlakem
Už pár let
jezdím vlakem
a dívám se dívám
jak krásné
Čechy máme
koleje
jež pod vlakem
v dáli mizí
mi připomínají domov
který mi
v dáli mizí
už pár let
tomu bude
co jsem po prvé
vlakem jel
a od té doby
jím jezdím stále
a jezdit budu dále
cestou
jež bývá dlouhá
jako život sám
Přečteno 275x
Tipy 7
Poslední tipující: carodejka, Psavec, Linzerka, Hazentla, Agniezka
Komentáře (2)
Komentujících (2)