Po žúre...
Anotace: Niektoré noci,som bez pomoci...
Včera bol zas ťažký deň
či,bola to noc?
Všetkých svätých volal som
prišli na pomoc
Zrána nič mi nechutí
žalúdok mi zviera
Možno sa mi uľaví
v tele netopiera
Čerstvú krv však nemusím
ani žiadne klíčky
Chuť,tú by mi spravili
čerstvé krvavničky
Už som trošku unavený
uložím sa na boku
A nech sa mi tíško sníva
o bravčovom laloku...
Přečteno 274x
Tipy 9
Poslední tipující: hanele m., Psavec, Markéta Hl., enigman, Romana Šamanka Ladyloba, Djinii
Komentáře (1)
Komentujících (1)