střípek po oslavě
Anotace: po oslavě Samhainu
„Naslouchej
více svému tělu.“
řekla ji,
„Jsi velice křehká.“
a jí slza stekla.
To první ji moc nejde
a to druhé,
žel to moc dobře ví.
Pohladila ji
a dala dlaní kousek tepla,
to snad ani nejde popsat
jaké to je,
když žena ženě rozumí,
jednoduše,
neboť ví.
http://www.youtube.com/watch?v=QQHuhcBznK0
Přečteno 342x
Tipy 31
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Kars, Sleepwalker, Bíša, Radek.oslov.Šafárik, střelkyně1, s.e.n, P.P.S., piťura, kikis, ...
Komentáře (9)
Komentujících (9)