Nepřetržitě
Anotace: příprava na zimní čas...
Po špičkách na tenkém ledu
měníme letní na zimní čas.
Krájíme minuty v barevné kvítí
voláme k sluníčku
ať ještě chviličku
SVÍTÍ
Hřejeme záda
Balíme krásu do krabic.
V úschovně pak každý žádá
Čeho se nedostává...
ŠTĚSTÍ
LÁSKY
HLAVNĚ ZDRAVÍ
Klíček ke smutku se neprodává.
OTEVÍRACÍ DOBA...
NEPŘETRŽITĚ......
Přečteno 395x
Tipy 47
Poslední tipující: vodnař, zelená víla, Pevya, CORONATION, Zefi, Juraj Hrom, Romana Šamanka Ladyloba, divoska_jaja, WAYWARD, Bíša, ...
Komentáře (18)
Komentujících (18)