Mesačná..
Sám som tam ležal v prachu, sníval
o všetkom možnom, s Lunou splýval
čakal na Zem, až sa objaví
nad obzorom, svet popolavý
nachvíľu skrásnie, kým sa gúľa
ponad hlavu mi zemeguľa
stamodtiaľ visí, zo zenitu
(naozaj som tam, ako vy tu)
len čo zrazu idylku zrušil
malý impakt, som nevytušil
kam dopadnúť za cieľ si vybral
stred môjho srdca kráter vyrval
či z tmy a či zo samej Zeme
trafil ma, teraz vo mne drieme
meteorit - cit, srdce horí
vieš ako skončí táto story?..
Přečteno 309x
Tipy 20
Poslední tipující: PIPSQUEAK, jita.1965, padající do neznáma, Kars, Stepbystep, hašlerka, labuť, Psavec, Markéta Hl., enigman, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)