na modrém poli i plevel bílá kvete
leč posměch, trest či zlobu nesvolávám
ve dni podvečeru o hodině šesté
když údiv míří k těm hrdopyšným hlavám
tak mnohý propad by na celé čáře
a v řeku očistnou pak ponořil se, rád
že přestal hrát si básní na písaře
když přečet tvých pětsetpětapadesát
***
Jiří senior
03.11.2009 16:38:00 | j.c.
Pěšáci...odlesky...Mléčné dráhy
pod zámek dám a večerem
otevřu, milovat chce se vrahy
úsvitu,chci věčnou noc.Ne den. :) -S-
03.11.2009 15:08:00 | Skywalker
555 obrazů co září tmou
orámovaných duhou
svodů
schodů do nadoblačna
zdání i přání...
ST
03.11.2009 14:37:00 | Mbonita