zvuk praskajícího ledu
Anotace: ..................hmhm..sem ze sebe zmatená
už si svůj život nepromítam
jen ho dělim na užitečný chvíle
a chvíle, kdy sem chtěla neexistovat
protože život takovej občas bejvá
...černobílej.
slyšim o naději
pořád ji hledáme
a je tu jen hmatatelná šeď.
a naděje na smrt
tak děsivě živá.
smíme věřit ale nikoho to nezajímá
špiníme své čisté štíty
už i v očích ostatních
a opláchnout si obličej nepomáhá
a pohled do zrcadla už vůbec
protože jsme porušili
i ďáblem stanovený pravidla
a vezem se
je to jak paralympiáda v bruslení na tenkým ledě
a možná jen moje uši
maji rádi ten praskající zvuk...
Přečteno 297x
Tipy 5
Poslední tipující: D. N., stmivani.na.lepsi.casy, Bíša, enigman
Komentáře (1)
Komentujících (1)