Ať odletíme do nebe
Anotace: ... mé dnešní schizofrenické já mokne v deštivé Olomouci a opřené o zeď kouří své dvacáté retko za večer... a noc je mladá
chtěla jsi být princeznou
na jednom z těch obrázků
co souží se
co souží se pro lásku
/princezny umí trpět s noblesou/
chtěla jsi být pastelová
a jediným kýchnutím rozfoukat se do světa
a ještě stále když stmívá se
a těžknou ti víčka
přála bych vědět si, kam skutečně odlétáš
do pekla či do nebíčka
*
ty malá holčičko
co dávno už nejsi jenom má
občas zdává se mi, že smutno ti je
a že já jsem ta co tě objímá
cítím, že stále jsi to ty
v oknech i v kalužích
ve zmoklém pěří
v hrníčku od kávy
nechci tě ztrácet den co den
spolu jsme od počátku
a spolu i jednou odejedem
jen čím dál míň jsem to já
Přečteno 441x
Tipy 30
Poslední tipující: gallatea, James Libustka, Ollie, Gabrielle, G.P., TetaKazi, Dvorní neznaboh Jeho Veličenstva, kokeš od pana krbce, Bíša, Marquizzzka sarkastoptiminihilistka, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)