Bílé slunce

Bílé slunce

Anotace: *.*.*.*.*

Na veřejnosti svírám dlaně a tak hledám starý časy
kvůli sobě, hlavně kvůli sobě
Přez bílé brýle vidím slabě a tak vařím další masy
Jde to hravě, tak dobře hravě

Dva otroci po kolenou jdou
A dál dál, se nedovíš
Ruka v ruce a čáry se dřou
Neuhlídal, snad to pochopíš

Připadám si jak druhořadé zvíře a když poslouchám dobře
Slyším prázdno, tak dutě prázdno
Myslím že slunce je teď bílé a když včerejšek mi příjde
Že byl tak dávno, tak hodně dávno

Dva otroci po kolenou jdou
A dál dál, se nedovíš
Ruka v ruce a čáry se dřou
Neuhlídal, snad to pochopíš
Mezi sebou řetězy sou
A sám sám, si ublížíš
Uvnitř v hlavě máš vinu svou
Nepřiznám, snad to pochopíš
Autor P.P.S., 03.11.2009
Přečteno 262x
Tipy 8
Poslední tipující: Kapka, zelená víla, Lady Carmila- Políbená mlhou.., Bíša, Skalnička, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

mi to připomíná písničku..sand proto že se tam opakujou věty jako refrén...no líbí se mi to :)

08.11.2009 19:23:00 | Lady Carmila- Políbená mlhou..

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel