ZLÝ SEN
ZLÝ SEN
Ocitla jsem se na poušti
úplně sama,
slunce mě vysouší,
přitom je mi zima,
Co se to jen mohlo stát?
A slunce pálí a pálí,
ve stínu chtěla bych chvíli stát
vodu jsem viděla jen z dáli.
Padám na zem
umořená vedrem a žízní,
třesu se chladem,
horečka mě trýzní
Na radu doktora
dali mi léky,
horečka ustala
a zlý sen taky.
Přečteno 393x
Tipy 3
Poslední tipující: Linzerka, Květka Š.
Komentáře (1)
Komentujících (1)