Zakuklená
Šetři si, sestřičko,
šetři
svůj oheň na zítřek
kdy místo výstřihu
budeš mít
výstřižek
příběhu
jenž bude zdobit
přední stranu
bulvárního plátku
Ve chvíli,
kdy začneš znovu žít
pomyslíš na výstrahu
a zapomeneš na něhu
Je těžké uvěřit
Už pozdě je
Zlo zná svou zkratku
Jen tupě zíráš
na kapky své krve na sněhu
(jak rychle roztává naděje)
...anebo na oprátku...
Máš v erbu netopýra
.
.
.
Přečteno 310x
Tipy 41
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Nergal, Poetický Ďábel, a_tao, Severka, Agniezka, Kars, Bíša, Jiparo, toužím.jít.dál, ...
Komentáře (9)
Komentujících (9)