Jak se vaří pohádka?
Nakrájím na drobno cibuli,
spolu s kolečky klobásky
nechám na tuku osmažit,
(houby můžu přidat taky)
až v přiměřeně velkém hrnci
mi cibulka zesklovatí.
Přidám pepř, sladkou papriku,
(kdo chce může i chilly zamíchat,)
co máme na poličkách někde tu
pak kysané zelí i se šťávou do toho dát
řádně zamíchat a posolit,
na malé kostky přihodit bramborů pár
(když mám málo šťávy, vodou doleji)
a všechno to spolu hezky povařit.
A kdo chce mít „fajnotu“ dneška,
tak ví, že v mé „kapustnici“
nesmí chybět i sušená švestka.
Přečteno 327x
Tipy 26
Poslední tipující: PIPSQUEAK, P.P.S., lexus, Agniezka, Sleepwalker, Kars, jarmil, Bíša, Radek.oslov.Šafárik, Tacca, ...
Komentáře (8)
Komentujících (8)