Prosba generaci
Anotace: ...myšlenka, možná heslo...
Vy mladí, pyšní a bouřící,
chtíc nechtíc nesete štafetu,
nenechte uvadnout kvetoucí,
zkuste předat svých snů paletu.
Zanechte už, prosím, zlost a zášť,
břemeno Světa již smutné je dosti,
vstaňte a svlečte odkazů plášť,
s hlavou vzhůru vstříc budoucnosti.
Přečteno 267x
Tipy 2
Poslední tipující: Pevya, Maro Deives
Komentáře (2)
Komentujících (2)