Partie
Anotace: ...hra o lásku....
.
Začíná nová partie,
karty jsou namíchány.
A noví hráči u stolu.
Dychtivé pohledy,
touha hrát,
poznávat nové
a milovat.
Jako divá zvěř.
Každému, holka,
po svém měř.
Pozor,ať neprohloupíš.
Až jejich trumfy
levně skoupíš,
vyhraješ partii
možná svou.
Těžko však sama
nad sebou.
.
Přečteno 328x
Tipy 15
Poslední tipující: gallatea, Jiparo, bobi bobie, Mbonita, hašlerka, Tacca, labuť, WhiteSkull, Psavec, Zpátky, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)