Žal
Anotace: ...ještě tam je..
.
Už tě to přebolelo,
zlato moje?
Už nekanou ti slzy
horké soli?
A zanícené rány
ještě bolí ?
Někdo se tě ptal?
Pryč je, co bylo.
A nic dál.
Otázek spousta.
Odpovědi…
neřekne nikdo.
Ti, co vědí,
mlčí.
Čas plyne,
vrství prach.
Zklamání,smutek,
možná strach,
všechno je v tobě.
Přítel žal
do srdce
hořkost nasypal.
.
Přečteno 353x
Tipy 24
Poslední tipující: gallatea, Kozoroh 1, TetaKazi, susana načeva, Zefi, Markéta G., Bíša, Mbonita, hašlerka, Tacca, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)