Anotace: bez anotace
po kapsách nosím kameny
po kom snad hodil bych?
tím hledáním jsem znavený
na cestách dobrých, zlých
a pak, nejsem bez viny...
***
Jiří senior
04.11.2009 08:47:00 | j.c.
"mohla by to být dlažební kostka?"
To jsem dostal anonymně, nepodepsala se, ale já ji poznal podle přezdívky.
04.11.2009 08:40:00 | Zasr. romantik
Nikdo není čistý, jak bílá růže... ale horší a smutnější je, že to s hrdostí nepřizná... a plive oheň...
04.11.2009 07:16:00 | labuť