Mezi čas
Snad umíráš stokrát
za večer
a ve věčném
objetí ráno
odplouvá kamsi
smířeně krásná a nevěrná
tvá žena
Dej si skleničku
snad
číši piva
a ta rána
chtějí se rozplývat
a být
nedůtklivá
Číše dopitá
a kopyta
zůstala
Pověz mi jen
a nedřímej
lásky se zbav
na chvíli
a řekni mi
pošeptej
jen
zřízenci deprese
mají teď jiný
děj
jen na okamžik
se pousměj
a neptej se proč
Vítr rozfouká
a vítr smyje
tvoje dlaně
bez příkras
odhodlaně
odkryjí krásu
krás
tvých očí
bez naděje
usměj se na mě
v mezi čas
na naší
je
straně
zaobleně
....
Přečteno 304x
Tipy 33
Poslední tipující: PIPSQUEAK, René Vulkán, PPetrushka, Špáďa, P.P.S., Juraj Hrom, drsnosrstej kokršpaněl, harmony, Bíša, Mbonita, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)