Vpletená do osudu pole
Anotace: ...ztracená posedlostí...
Sbírka:
Nehlídán
uvězněná stébly lipnic
vpletená do osudu pole
stáváš se masitým květem
pro poslední včely
které pro sílu
vyvzdychaných lánů
nemají náladu
obírat kosti
(a)
zatímco u cholerických silnic
přezrávají hrušky
aby svou sladkostí
rozežraly kapoty
tajně zaparkovaných aut
mileneckých synapsí
ty sehnutá pod tíhou času
hledáš lásku pod hroudami
co nafoukal tam
loňský vítr
(a)
udupal dva metry
pod zem
Přečteno 348x
Tipy 33
Poslední tipující: malá slečna, Koskenkorva, LeeF, harmony, dream in emptiness, Bíša, Mbonita, Dota Slunská, Íá, Without Love, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)