Kašna
Stojí kašna na náměstí,
je obehnaná schody
a plná třpytivé vody.
Mnoho osudů se v ní zrcadlilo,
stála tu ať mrzlo nebo lilo,
hodně by mohla vyprávět,
je tu už spoustu let,
voda stříká z kalicha
a něžně zpívá do ticha.
Přečteno 360x
Tipy 14
Poslední tipující: Bíša, Juraj Hrom, Kapka, labuť, hašlerka, enigman, Květka Š.
Komentáře (5)
Komentujících (5)