Můj svět
Anotace: Za všechno může čaj....
Unikám do říše snů,
kde věci jiný obraz mají,
ztrácí nudnost všedních dnů,
zde však tak plné se zdají
unikám všem těm úzkostem,
kde, co kdy, proč a jak,
jsem v dokonalosti prosté,
neujede tu vlak
volám a křičím do prázdna,
ale vrací se zpět,
můj výkřik do nekonečna,
jak krásný je můj svět
nechci ho opustit,
já realitě unikám,
vím že tady chci žít,
bohužel velkou smůlu mám
Přečteno 244x
Tipy 2
Poslední tipující: Alasea
Komentáře (1)
Komentujících (1)