pohled vstoupil do příběhu
byl tam obr, jeden z nich
z věčných balad koloběhu
divných postav zakletých
rozložených na fragmenty
na prázdné pak, bílé ploše
vítr kreslí komponenty
pro kamenného štítonoše
**
Jiří senior
04.11.2009 20:49:00 | j.c.
...čas tajemství, kdy se otevírají dvířka do kosmických nocí co opájejí naši duši... :-)
krásný pohádkový příběh
04.11.2009 19:00:00 | Lota
Teda ...kouzelný čas příběhů ST.
04.11.2009 18:56:00 | Acham