Musí být náruč kde je dobře i velkejm holkám…
Ten konec básně přičítám smogu, jinak nevím jak tě to mohlo napadnout…
13.11.2009 07:30:00 | kouzelníček
Připomněla jsi mi dětství,kdy jsem v posteli jako malá holka usínala...vedle mě seděl táta a četl mi Špalíček....mnohokrát za tuto básničku děkuji.:-))
07.11.2009 21:43:00 | střelkyně1
To já když jsem pod peřinou, tak jsem vždycky malej, někdy ještě menší. Co byste ode mne taky čekali, že? Dávám ST a jdu pod peřinu. Dobrou!
04.11.2009 23:37:00 | Zasr. romantik
Ta mala holka... to jde akorat uz jenom pod perinou a za zavrenejma ocima...
04.11.2009 21:30:00 | Veru