Anetce
Anotace: žádná..:D beztak to kritiky rozthají takže.. punks not dead:D a fixana je naschvál:D
Vypsanou fixanou
z Vypsaný fixy
už je to dávno
ve vlaku v noci
s plakátem kelímkem
perfektní pocit
do dálky jedem
možná se nevrátit
bohémskej život
nechcem si krátit
náramky máš na ruce
já na krku pálu
a zichry u srdce
fesťáky v plánu
dredů pár na hlavě
neřešíme obsáhle
naši budoucnost
budem zpívat
Africa United
a křičet punks not dead
nebudem se zastavovat
a půjdem pořád vpřed.
Komentáře (0)