Uchovat si dětskou duši, je strašně důležité, jinak budeme brzy staří...Já dodnes miluju pohádky... :o)
06.11.2009 07:07:00 | labuť
Nad tím jsem se taky zamýšlel. A za moje názory (co zase bude učitelka číst, jako nejlepší sloh) mě ubijou spolužáci čepicema. Každopádně zajímavý náhled. ;)
Nezapomeň, že jsme dospělí, když přiznáme, že si umíme hrát...
05.11.2009 12:37:00 | Fenceless