Another life
Víme už, odkud vítr věje,
dávejte si pozor na zloděje.
Lásky vám ukradnou svobodu,
o majetek přijdete u soudu.
Z hádek jsou děti na prášky,
fetujou a kašlou na přednášky.
Utíkaj pryč z našeho světa,
kde nehrozí vražda či vendeta.
V křečích se kdesi válejí,
v rohu ulice, kde psi kálejí.
Zbyly abstinenční příznaky,
dneska se nevěří na zázraky.
Jiní jim ukáží cestu zpět,
lepší tvář, co skrývá svět;
dostat se ven ze žumpy.
A dávejte si pozor na lumpy!
Ouje!
Přečteno 300x
Tipy 4
Poslední tipující: carodejka, Lady Carmila- Políbená mlhou.., CORONATION
Komentáře (2)
Komentujících (2)