OBYČEJNÝ LETNÍ DEN
NORMÁLNÍ LETNÍ DEN
byl normální letní den,
ptáci zpívali,
slunce dralo se pomalu ven.
Za ranního úsvitu,
vykladla jsem se tiše ven.
Vzala jsem si Babetu,
že projedu se jen.
Za město jsem dojela,
daleko do polí,
uviděla jsem koně,
jak bez jezdce uhání.
Našla jsem ho kousek dál
ležet bez hnutí,
snad polibek ,co mu dám,
ho k životu navrátí.
Políbila jsem ho na rty rudé,
k životu se probudil,
zdá se ,že svatba bude,
obyčejný letní den
nám štěstí posvětil.
Přečteno 376x
Tipy 8
Poslední tipující: Linzerka, Psavec, hašlerka, CORONATION, harmony, Květka Š.
Komentáře (4)
Komentujících (4)