mezikontinentální...
cestou do města
jsem se zastavil
na soutoku toků
kulminujících vlivů
když ses vynořila ty
prošla jsi záhonem tulipánů
kolem mešity
obložené fajánsovými dlaždicemi
osmanka opálená od slunka
do bronzova
v bílých šatech z krepu
na první pohled strohých
ve skutečnosti
pěkně rafinovaných
ve vlasech mašli z motýlích křídel
po nahých zádech
se ti prochází zářivé holubice
já ucítil jak se mi zúžilo hrdlo
nastala evakuace
celý svět se vtěsnal do koule na kuželky
roztočil se
a já vystřelil
po balistické křivce
do tvé houpací sitě....
páni
tak už si mě omotej a uvázni...
Přečteno 350x
Tipy 48
Poslední tipující: Holis, Zpátky, LeeF, divoska_jaja, jita.1965, isisleo, Íá, Mbonita, Tanzania, labuť, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)