Souzení
Řetězec štěstěny přetrhán,
osten svědomí bodá,
proces pokání dokonán.
Anděl i křídla prodá.
Bezbožná víra,
… sebetrýznění …
dochází síla …
Jsme souzení!
Z vyšších sfér řečníci
pronáší ortely.
My jsme ti hříšníci,
co poddat se nechtěli!
Přečteno 263x
Tipy 2
Poslední tipující: zenge
Komentáře (0)